Halalcertifieringsprocessen

Här kan du läsa mer om hur vi går till väga för att halalcertifiera en produkt. Du får också information om vad halalcertifieringsprocessen går ut på.

Trovärdighet

Vi har ett starkt och trovärdigt varumärke som vi byggt upp sedan 2012. Vårt halalcertifikat och vår halal-logga/halalstämpel är tillförlitliga och kopplade till en unik QR-kod som går att kontrollera direkt på certifikatet.

Certifieringsordning

Vår certifieringsordning ger dig riktlinjer och halalkriterier som är viktiga att uppfyllas för att få ett halalcertifikat. Den skickas till er när vi tagit emot er ansökan.

Halal & Haram

Orden halal och haram hörs ofta i samband med kött och andra livsmedel. Vad betyder dem egentligen? Vilka produkter är halal kontra haram?

Intresseanmälan

Här kan du fylla i en intresseanmälan om halalcertifikat. Så fort vi fått in din anmälan återkommer vi med besked och information om nästa steg i processen.

FAQ

Här kan du förhoppningsvis hitta svar på de frågor som du har. Om du mot förmodan inte hittar svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig besvara din fråga.